Gyere és próbáld ki a Szín-és Stílustanácsadást
Szín és Stílus egy helyen
Stílusikon, ahol élmény a vásárlás
stilusikon.hu logo

Szín -és Stílustanácsadás

Maga a színtanácsadás a STÍLUSIKON ruhaüzletben történik, itt fogok tudni neked egy teljes, tartalmas szolgáltatást nyújtani, ahol a tanácsadás végén lehetőséged lesz színhelyes ruhákat próbálni.

Színtanácsadás

Azt tudnod kell, hogy a hajad, a bőröd és a szemed színe alapján, ránézésre nem lehet megállapítani, hogy melyik színtípusba tartozol. A bőröd színe nagyban árulkodik arról, hogy hideg vagy meleg színcsoport lesz neked a kiindulópont és több esetben van tippem is. Vannak olyan hölgyek, akiknek elég egyértelműen megállapítható a típusuk akár ránézésre is, azonban csak színkendőzést követően állapítom meg a tényleges színtípust. A kendőzés fontos alapja annak, hogy biztonsággal megállapítható legyen a típusod.

Hogyan zajlik egy színtanácsadás?

Maga a színtanácsadás a STÍLUSIKON ruhaüzletben történik, itt fogok tudni neked egy teljes, tartalmas szolgáltatást nyújtani, ahol a tanácsadás végén lehetőséged lesz színhelyes ruhákat próbálni.
No, de ne menjünk nagyon előre. Miután megérkezel, hogy oldjuk az izgalmakat iszunk egy italt együtt, és átbeszéljük, hogy mi miatt jöttél el hozzám.
Felvázolom neked a színelmélet alapjait, hogy értsd, hogy mi vár rád, mit miért mondok neked. Itt egy bevezetőt kapsz tőlem a színek világába, ami később is sokat fog segíteni, hogyha önállóan vágsz bele a gardróbod átalakításának vagy a vásárlásnak.
Az elmélet után irány a gyakorlat! Ez úgy történik, hogy leültetlek a tükör elé, letakarom a hajad és a ruhádat is, hogy ne vonják el a figyelmed az arcodról. Ezt követően fogom a színkendőket az arcodhoz közel feltenni különböző árnyalatokban. Együtt megnézzük, hogy hogyan állnak ugyanannak színnek a világosabb, sötétebb, melegebb, hidegebb, lágyabb és élénkebb árnyalatai.
Az arcodhoz közeli színek nagyon jól láthatóan fogják tükrözni mindazt, amiért eljöttél hozzám. Látni fogod, hogy melyik színektől ragyogsz, virul ki az arcod, fiatalodsz és melyek azok, amiktől komorabb a megjelenésed, kedvtelennek tűnsz, vagy fáradtnak.

A tanácsadás során végigmegyünk az összes színen, és azok árnyalatain, hogy te is lásd, hogy egy egy színt miért szeretsz és nem szeretsz. Egy szuper színes utazásra invitállak.
A tanácsadás végén pedig ott lesznek a kezedben azok a színkendők, melyek kiemelik ragyogó tekintetedet. A kendőidet látván egy harmóniában, összhangban lévő egységet fogsz viszont látni a tükörben. A kiválasztott színek fognak rámutatni arra, hogy pontosan melyik színtípusba tartozol.

Miután tudjuk a színtípusodat az új színeid alapján vezetlek át – az üzletben lévő ruhák segítségével – a stílustanácsadásra ahol megkeressük mi az a stílus, amit a hétköznapokban és egyes alkalmakkor (esküvő, színház, ballagás…. ) bátran Te magad is szívesen képviselsz, és amiben komfortosan, magabiztosan és ami a legfontosabb NŐNEK érzed magad.

Színtanácsadás 1 fő részére 40.000 Ft

Időtartam: 1-2 óra

Stílusikon

Szín és Stílus egy helyen.

„A divat változik, a stílus örök.”

Cocco Chanel

Stílustanácsadás

Szeretnéd a színeid után a stíluskarakteredet is ismerni?
Szeretnél szoknyát hordani, nőiesebben öltözni de nem tudod hogyan?
Van sok sok ruhád de nem tudod melyiket melyikkel lenne érdemes párosítanod?

Azzal, hogy megismerted a saját színeidet folytassuk tovább a ruhák világában az utazást, hiszen így lesz kerek egész a stílusod.
A helyes színválasztás mellett kiemelten fontos, hogy tisztában legyél a saját testalkatod sajátosságaival. Sokszor egy ruha nem azért áll rosszul rajtad, mert híztál, hanem mert nem illik az alkatodhoz, nem jól viseled, vagy egyszerűen kicsi/nagy rád.
A Stílusikon Stúdiót úgy alakítottam ki, hogy sok sok olyan ruha álljon a rendelkezésünkre, ahol minden testalkat típus megtalálja a számára megfelelő ruhát. Jelenleg három ruhamárka segíti a munkámat, hogy belőled a legjobbat hozzuk ki együtt!

Stílustanácsadás 1 fő részére 25.000 Ft

Időtartam: 2 óra

Megmutatom neked a testalkattípusok közötti különbségeket, és megnézünk téged is. Meghatározzuk a testalkat típusodat és átbeszéljük az alapokat.
Ezt követően olyan ruhákat adok neked, ahol ott emeli ki az alakodat, ahol kell, és pont ott is takar téged, amitől komfortosnak érzed magad.
Megfigyeljük, és megtanítjuk neked, hogy melyek a legmegfelelőbb fazonok, mire figyelj, ha egyedül és nem nálunk vásárolsz. Látni fogod, hogy mi az, ami fontos, és mi nem. Mit érdemes kiemelned, miről érdemes elterelned a figyelmet, vagy mekkora a te lábformádhoz, alkatodhoz illő szoknyahossz, felül milyen kivágásokat és ujj hosszakat érdemes előnyben részesítened.
Számomra egy csodás utazás az, amikor egy nő stíluskarakterét keressük, és meg is találjuk. Gyere nézzünk meg téged is a STÍLUSIKONBAN!

Szín-és Stílustanácsadás 1 fő részére 50.000 Ft

Időtartam: 2-3 óra

Szín-és Stílustanácsadás 2 fő részére 90.000 Ft

Időtartam: 5-6 óra

Szín-és Stílustanácsadás 3 fő részére 130.000 Ft

Időtartam: 6-8 óra