Gyere és próbáld ki a Szín-és Stílustanácsadást
Szín és Stílus egy helyen
Stílusikon, ahol élmény a vásárlás
stilusikon.hu logo

Rólam

Pasztusics Nikoletta vagyok, a STÍLUSIKON megálmodója.
Feleség, családanya, egyéni vállalkozó, közgazdász, szín és stílustanácsadó. 

A déli Balaton-part egyik legszebb településén, Balatonlellén élek családommal.

Gyerekkorom óta tesznek boldoggá a cipők, ruhák, színek, kiegészítők, minden, ami NŐ.

Mindig is a nőiességem megélése, annak kutatása érdekelt igazán. Sokszor, sok helyen éreztem azt, hogy kilógok a sorból, valahogy jobban akarom ezt, mint más.

A történetem

2018 óta keresem aktívan utamat, melyre igazán 2019-ben leltem rá. Egy szuper csajos társaság tagjaként végeztem el a szín és stílustanácsadó tanfolyamot Soós Katinál, azóta dolgozom azon, hogy valami mást, valami többet adjak át a világnak magamból. A 2019-es tanulmányokat tovább gondolva sajátítottam el 2023. év elején Huszka Ági újhullámos színelméletét is.

stilusikon.hu logo

Az évek során elkezdtem tudatosan nő lenni, aztán álmodtam egy nagyot.
A STÍLUSIKON életérzést, melyet naponta átélek, alkalmazok, és érzek.

 

Hiszek abban, hogy egy nő akkor tud igazán nő lenni, ha kívül és belül is igazi megoldásokat tud találni az életére, ha egyensúlyban van, ha ismeri önmagát, és ezt a tudást tudatosan használja, melyet mind az öltözködésével, mind pedig viselkedésével, női kommunikációjával hangsúlyoz.

A testi-lelki balance felfedezésére találtam megoldásokat, és egy olyan utat tapostam ki, melyet a hozzám forduló hölgyeknek szeretnék tanácsadásaimon átadni. Szeretném, ha minél több nő ismerné azt a tudást, mellyel igazán nő lehet kívül és belül egyaránt. A képesség bennünk van ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, a tudás pedig megszerezhető.

 

Hiszem, hogy mi nők képesek vagyunk ezt a világot jobbá tenni, hogy tőlünk lesz igazán jó, színes, és nyugalommal, önbizalommal megtelt.

Ha Te is egy gyönyörű, önmagát sokra értékelt, otthon megbecsült nőt szeretnél látni a tükörben, gyere el hozzám, találjunk megoldásokat együtt!