Gyere és próbáld ki a Szín-és Stílustanácsadást
Szín és Stílus egy helyen
Stílusikon, ahol élmény a vásárlás
stilusikon.hu logo

Garbdróbrendezés

Ugye te is sokszor érezted már a gardróbod előtt állva, hogy nincs mit felvenned, pedig tele van a szekrényed?

Ugye te is sokszor érezted már a gardróbod előtt állva, hogy nincs mit felvenned, pedig tele van a szekrényed?

 

Hosszú percekig gondolkozol, hogy mit mivel, vagy mihez mit?

 

Akkor a gardróbrendezés szolgáltatásomat neked találtam ki!

 

Sajnos a fast fashion világa ezt hozza magával. Az emberek észre sem veszik, de rengeteg olcsó holmit vesznek, mert az aktuális divat diktálja az iramot. 

 

Ez azonban nagyon sok pénzbe kerül, még akkor is, ha nem egyszerre fizeted ki, amellett, hogy még tele is lesz a szekrényed sok sok olyan ruhával, amit nem használsz, mert már magad sem tudod, hogy hogyan lehetne ennyi mindent hordani. Nincs rendszer, csak a káosz.

Nos, ne aggódj! Itt jövök képbe én! Szín és stílustanácsadóként a gardróbod rendszerezéséhez, a kapszula gardróbod kialakításában is tudok segíteni!

Ha meg tudjuk közösen határozni a stílusodat, tudjuk a színeidet, akkor a gardrób rendezése során nyert ügyünk van!

Mit teszünk? Hogy néz ki egy gardrób rendezés?


Gardróbrendezés során megkeressük azokat a ruhákat, amik színben és fazonban a legelőnyösebbek neked. Átnézzük, hogy az aktuális trendek mellett mennyire illeszkednek a szekrényed lakói a stílusodhoz, az életviteledhez, és a munkádhoz. Megnézzük a ruhadarabokat kombinálhatóság szempontjából és teljes szetteket rakunk össze neked, amit bármikor magabiztosan előkaphatsz a szekrényedből, ha épp nincs ötleted.


Célom az, hogy úgy váljunk el a gardróbrendezés végén, hogy az egyik legjobb dolog volt, amit kaphattál az életedben, de ehhez alapfeltétel az, hogy ismerd a színeidet és a stílusodat, így ezt a szolgáltatásomat kérlek csak akkor válaszd, ha már korábban jártál nálam szín és stílustanácsadáson!

Gardróbrendezés 1 fő részére 45.000 Ft

Időtartam: 3 óra